Playful voices nivå 2

 


Playful voices nivå 2 
Är du nyfiken på att sjunga i en kör som blandar många olika stilar? Gillar du allt från The Beatles till Mozart? Då är Playful voices nivå 2 din kör! Här sjunger vi allt från pop och jazz till välkända stycken ur den klassiska repertoaren, filmmusikens och operans värld. Acapella-pop är också en rolig genre som man får prova på här. 

Att vara med i Palyful voices 2 innebär att man får vara med på Vastans körakademies fantastiska slutkonsert där alla våra körer bjuder på en härlig föreställning mitt i Stockholm. I år planerar vi för en konsert på Musikaliska, konserthuset vid Nybrokajen. Låter det spännande? Skicka in din ansökan nu.

Kursstart: 7 september
Tisdagar kl.19.00-21.00
Adress: Viktor Rydberg Gymnasium , Frejgatan 30 (T-bana, Odenplan)

Kurstid: 12 veckor

Kursavgift: 1800 kr inkl.moms

Max antal deltagare: 30 stycken.
 

Provsjungning gäller till kören.

Provsjungning

     Körledare

Kim Malmquist är utbildad vid musikkonservatoriet Ecole Normale de Musique de Paris Alfred Cortot och vid Sibelius-Akademin i Helsingfors. Han har erhållit stipendier från Kungl. Musikaliska akademien och Marianne och Sigvard Bernadottes stipendium för unga konstnärer. Han har jobbat som körledare i över 15 år inom nästan alla körformer som Damkör, Manskör och Blandkör. Musikgengrerna har varit allt från klassiskt , pop,visa, jazz, och schlager till rock.
Kim Malmquist är verksam som orkesterdirigent, pianist, tonsättare och körledare sedan 1993. Han har medverkat i tv,radio, film och skivinspelning som dirigent, pianist och tonsättare
Han är grundare och konstnärlig ledare för Vasastans Körakademi. Kim Malmquist är medlem i Svenska Dirigentföreningen.

Med sin breda kunskap och erfarenhet har Kim Malmquist startat Vasastans Körakademi för att ge körsångare möjlighet att få sjunga i en kör som passar körsångaren bäst.

Vill ni veta mera om Kim Malmquists övriga verksamhet som pianist och tonsättare gå in på

www.kimmalmquist.com

Hitta till Playful voices