Vasastans Lunchkör 

öppen kör för alla röster
Nyhet

Vasastans lunchkör är för dig som vill utveckla din slumrande sångröst , vill prova på körsång för första gången eller återuppta körsången efter långt uppehåll på dagtid. Vi startar repetitionerna med uppsjungning och grundläggande sångteknik. När vi är uppsjungna så sjunger vi sånger från olika musikstilar som visa, jazz, pop  och musikal. Vi sjunger både unisont dvs. melodistämman alla tillsammans och tvåstämmigt. 
Kursen avslutas med en öppen repetition för familj och vänner.


Vill ni med tiden fördjupa er ytterligare och fortsätta utveckla sångrösten, har Vasastans Körakademi andra körer dit ni kan söka.

 

 

Kursstart: 18 februari - 9 juni

Kursdag: Tordagar kl.12.00-13.00

Kurstid: 16 veckor

Kursavgift: 1350 kr

Adress: Robert Almströmsgatan 12 (T-bana, S:t Eriksplan)

Prova på första gången!  

 

Inga förkunskaper krävs.

     Körledare

Kim Malmquist är utbildad pianist, dirigent, tonsättare och är verksam inom dessa tre yrkesområden. Han har jobbat som körledare i över 10 år inom nästan alla körformer som Damkör, Manskör och Blandkör. Musikgengrerna har varit allt från klassiskt , pop,visa, jazz, och schlager till rock.

Med sin breda kunskap och erfarenhet har Kim Malmquist startat Vasastans Körakademi för att ge körsångare möjlighet att få sjunga i en kör som passar körsångaren bäst.

Vill ni veta mera om Kim Malmquists övriga verksamhet som pianist och tonsättare gå in på

www.kimmalmquist.com

Hitta till Vasastans lunchkör