Sommarkurs för musikalkör
15 -16 juni 2019

 


Vill du sjunga med i musikaler från The greatest showman, La la land,Mamma Mia, Chess och Kristina från Duvemåla?  Vill du prova på att vara med i musikalkör under en lustfylld helg? Då har vi sommarkursen för dig. Under denna unika musikalkörhelg (Sveriges enda) får du möjlighet att sjunga i musikalkör, vara med på karaokekväll och slutligen sjunga på vår sommarkvällskonsert där musikalkören , sångensemble och solister från Vasastans körakademi medverkar.
Kursen vänder sig till sångare med lite körvana till avancerade körsångare. Som deltagare får du tillgång till materialet i förväg: noter samt ljudfiler till de olika stämmorna.
Kursen leds av Kim Malmquist (dirigent och konstnärlig ledare för Vasastans körakademi)Anmälan till musikalkörhelg


 

Sommarkurs för ensemblesång
27 maj -16 juni 2019

 


Vill du sjunga i ensemblesång? Kanske sjunger du i  en kör och skulle vilja  sjunga i en ensemble med några av dina körvänner? Kanske sjunger ni redan som en sångensemble? Kanske har du sångarvänner som skulle vilja sjunga i en ensemble?
Då är den här kursen något för dig och dina körvänner?
I kursen ensemblesång får ni möjlighet att få sjunga i en ensemble där ni själva har bestämt vilka ni vill sjunga med och där ensemblen själv bestämmer repertoaren. Under tre veckors tid får ensemblen tid att fördjupa sig i den repertoar som man själv har valt.
Kursen avslutas med en gemensam konsert tillsammans med sommarkursens musikalkör och solister där varje ensemble framträder ca.15 minuter.

Anmälan till ensemblesång
 

Sommarkurs för solosång
27 maj -16 juni 2019

 


Vill du sjunga solosång?
Vill du få hjälp med musikalisk interpretation som frasering, nyansering, klangfärg och vokalbehandling av sångerna?

Vasastans Körakademi erbjuder en sommarkurs där du får möjlighet att jobba på djupet med detta. Du deltar som solist med professionell pianist.
Kursen avslutas med en gemensam konsert med musikalkören på Folkkultrucentrum vid Hjorthagen där du får uppträda med dina solosånger.

Anmälan till solosång

 

Vasastans Körakademi erbjuder sommarkurser
från 27 maj - 16 juni!

Läs mer om kurserna genom att klicka på länkarna nedan.

Väkommen!Musikalkörhelg 15-16 juni

Ensemblesång 27 maj-16 juni

Solosång 27 maj-16 juni