top of page

Playful Voices nivå 2

Är du nyfiken på att sjunga i en kör som blandar många olika stilar? Gillar du allt från Lady Gaga till Mozart? Då är Playful voices nivå 2 din kör! Här sjunger vi allt från pop och jazz till välkända stycken ur den klassiska repertoaren och filmmusikens värld. Acapella-pop är också en rolig genre som man får sjunga här. Med andra ord en härlig mix av det bästa sångerna från musikens värld.

Kören studerar in sångerna med hjälp av noter och ljudfiler. Notläsning är inget krav men vi lär oss sångerna med hjälp av noter. Alla sånger sjungs utantill på konsert.

Att vara med i Playful voices nivå 2 innebär att man får vara med på Vastans körakademies fantastiska slutkonsert där alla våra körer bjuder på en härlig föreställning mitt i Stockholm. Låter det spännande? Skicka in din ansökan nu.
Höstterminen 2021 gjorde Playful nivå 2 sin avslutningskonsert på Ericsonhallen med Stockholm Musical Band.
Vårterminen 2022 gjorde Playful voices n2 sin avslutningskonsert på Eric Ericsonahllen med Stockholm musical band.
Höstterminen 2022 gjorde Playful voices n2 sin avslutningskonsert på Eric Ericsonahllen med Stockholm musical band.

Kursstart: 1 februari
Onsdagar kl.18.45-20.45
Adress: Viktor Rydberg Gymnasium , Frejgatan 30 (T-bana, Odenplan)

Kurstid: 12 veckor

Kursavgift: 1850 kr inkl.moms

Max antal deltagare: 40 stycken. OBS! FULLSATT!
Sista anmälningsdatum: 31 januari

Provsjungning gäller till kören.

 

Provsjungning

Sånger som vi kommer att sjunga vt 2023 är bl.a dessa nedan:

Körledare

Kim Malmquist är utbildad vid musikkonservatoriet Ecole Normale de Musique de Paris Alfred Cortot och vid Sibelius-Akademin i Helsingfors. Han har erhållit stipendier från Kungl. Musikaliska akademien och Marianne och Sigvard Bernadottes stipendium för unga konstnärer.Han har jobbat som körledare i över 15 år inom nästan alla körformer som Damkör, Manskör och Blandkör. Musikgengrerna har varit allt från klassiskt , pop,visa, jazz, och schlager till rock.
Kim Malmquist är verksam som orkesterdirigent, pianist, tonsättare och körledare sedan 1993. Han har medverkat i tv,radio, film och skivinspelning som dirigent, pianist och tonsättare
Han är grundare och konstnärlig ledare för Vasastans Körakademi. Kim Malmquist är medlem i Svenska Dirigentföreningen.
 

Med sin breda kunskap och erfarenhet har Kim Malmquist startat Vasastans Körakademi för att ge körsångare möjlighet att få sjunga i en kör som passar körsångaren bäst.

Vill ni veta mera om Kim Malmquists övriga verksamhet som pianist och tonsättare gå in på

www.kimmalmquist.com

Kim Malmquist 1 (2) 1000x1000.jpg
bottom of page